Uczelnia

Dla kandydata

Dla studenta

Kursy i szkolenia

Kontakt

Więcej

Zwiń menu

FARMAKOTERAPIA Kiedy żywność ma znaczenie Interakcje leków z żywnością w praktyce dietetyka – red. dr Radosław Balwierz

  • Uczelnia

dodano: 16 lutego 2024

Zachęcamy do zapoznania się z pozycją „FARMAKOTERAPIA Kiedy żywność ma znaczenie Interakcje leków z żywnością w praktyce dietetyka” wydaną pod redakcją dra Radosława Balwierza i prof. dra hab. Andrzeja Madeja, w której m.in. znajdziemy rozdziały autorstwa naszych nauczycieli dra Radosława Balwierza, mgra Marcina Osowskiego, jak i naszej absolwentki dietetyki II stopnia mgr Darii Borakowskiej.

 

Z radością informujemy, że książka jest dostępna w Bibliotece SWSM, a wszystkim Autorom serdecznie gratulujemy i dziękujemy za włożoną pracę i zaangażowanie w jej powstanie.

Skip to content