Skip to content
Dostosuj preferencje dotyczące zgody

Używamy plików cookie, aby pomóc użytkownikom w sprawnej nawigacji i wykonywaniu określonych funkcji. Szczegółowe informacje na temat wszystkich plików cookie odpowiadających poszczególnym kategoriom zgody znajdują się poniżej.

Pliki cookie sklasyfikowane jako „niezbędne” są przechowywane w przeglądarce użytkownika, ponieważ są niezbędne do włączenia podstawowych funkcji witryny.... 

Zawsze aktywne

Niezbędne pliki cookie mają kluczowe znaczenie dla podstawowych funkcji witryny i witryna nie będzie działać w zamierzony sposób bez nich. Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych umożliwiających identyfikację osoby.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Funkcjonalne pliki cookie pomagają wykonywać pewne funkcje, takie jak udostępnianie zawartości witryny na platformach mediów społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcje stron trzecich.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Analityczne pliki cookie służą do zrozumienia, w jaki sposób użytkownicy wchodzą w interakcję z witryną. Te pliki cookie pomagają dostarczać informacje o metrykach liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Wydajnościowe pliki cookie służą do zrozumienia i analizy kluczowych wskaźników wydajności witryny, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia użytkownika dla odwiedzających.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Reklamowe pliki cookie służą do dostarczania użytkownikom spersonalizowanych reklam w oparciu o strony, które odwiedzili wcześniej, oraz do analizowania skuteczności kampanii reklamowej.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Uczelnia

Dla kandydata

Dla studenta

Kursy i szkolenia

Kontakt

Więcej

Podstawy dietetyki sportowej

  • archiwum

Semestr letni 2023/2024

Biuro Karier SWSM zaprasza na szkolenie warsztatowe.

 

 

O szkoleniu:

Prowadzący: mgr Bartłomiej Dorożyński

 

Czas trwania warsztatu: 2 spotkania – łącznie 30 godzin dydaktycznych

Liczba uczestników: minimum 15 osób

Uczestnicy otrzymują CERTYFIKAT.

Zakres szkolenia:

1. Podstawy fizjologii wysiłku fizycznego

2. Podstawy biochemii wysiłku fizycznego

3. Podstawy hematologii sportowej

4. Zapotrzebowanie na energię sportowców

5. Kompendium wiedzy o białku w sporcie

6. Kompendium wiedzy o węglowodanach w sporcie

7. Kompendium wiedzy o tłuszczach w sporcie

8. Kompendium wiedzy o nawodnieniu w sporcie

9. Rola żelaza w wysiłku fizycznym

10. Żywieniowe wsparcie regeneracji

11. Żywienie około treningowe

12. Rola żywienia w trakcie kontuzji i urazów

13. Podstawy zapobiegania problemom żołądkowo-jelitowym w sporcie

14. Podstawy diety roślinnej w sporcie

15. Podstawy suplementacji w sporcie

16. Jak krok po kroku zbudować plan żywieniowy

Koszt szkolenia: 160 zł

Promocyjna cena tylko dla studentów SWSM.

 

UWAGA!!!
• jeżeli liczba uczestników będzie większa, to cena ulegnie obniżeniu,

• jeżeli nie zbierze się grupa minimum 15 osobowa, to szkolenie się nie odbędzie.

Termin szkolenia:

I EDYCJA

Dzień I: 25.05.2024 r. (sobota) godz. 8:00 – 20:00 (15 godzin dydaktycznych + przerwy)

Dzień II: 26.05.2024 r. (niedziela) godz. 8:00 – 20:00 (15 godzin dydaktycznych + przerwy)

 

II EDYCJA

Dzień I: 22.06.2024 r. (sobota) godz. 8:00 – 20:00 (15 godzin dydaktycznych + przerwy)

Dzień II: 23.06.2024 r. (niedziela) godz. 8:00 – 20:00 (15 godzin dydaktycznych + przerwy)

 

Zapisy na szkolenie:

I EDYCJA – zapisy zamknięte – BRAK MIEJSC

 

UWAGA!!! Zgłoszenie mailowe jest równoznaczne z deklaracją dokonania opłaty za udział w szkoleniu.

 

Kwotę tą należy wpłacić na swoje indywidualne konto, na które wpłacają Państwo czesne. Opłatę za szkolenie należy uregulować do dn. 19.05.2024 r. po otrzymaniu potwierdzenia, że szkolenie się odbędzie i informacji o ostatecznym koszcie szkolenia. W tytule przelewu proszę wpisać Szkolenie z Podstaw dietetyki sportowej”.

 

 

II EDYCJA

 

Zapisy są prowadzone do dnia 09.06.2024 lub do wyczerpania miejsc na podstawie zgłoszeń mailowych. Zgłoszenia proszę wysyłać na adres szkolenia@swsm.pl. W treści maila należy podać nazwę szkolenia „Podstawy dietetyki sportowej – II edycja”.

 

Liczy się kolejność zgłoszeń.

 

Kwotę tą należy wpłacić na swoje indywidualne konto, na które wpłacają Państwo czesne. Opłatę za szkolenie należy uregulować do dn. 16.06.2024 r. po otrzymaniu potwierdzenia, że szkolenie się odbędzie i informacji o ostatecznym koszcie szkolenia. W tytule przelewu proszę wpisać Szkolenie z Podstaw dietetyki sportowej”.

 

UWAGA!!! Zgłoszenie mailowe jest równoznaczne z deklaracją dokonania opłaty za udział w szkoleniu.